AFFINAGE – Kitoko Advanced Hair Theraphy

Kitoko® Advanced Hair Therapy, luxe range producten.

Zeer goede producten voor zowel salon- als thuisbehandelingen. Ze staan garant voor de meest professionele behandeling van hoofdhuid en haar. Geïnspireerd op de rijke en natuurlijke bronnen van Afrika.

Kitoko© Advanced Hair Therapy biedt een bijzonder zintuiglijke verwenbeurt.

Tegelijk een therapeutische benadering op het gebied van professionele haarverzorging. Vandaag, morgen, altijd!

Uitgeroepen tot het beste verzorgingsgamma! - Voor salon & thuis  
De natuurlijke plantenextracten in Kitoko© zijn specifiek geselecteerd door ons laboratorium. Vanwege hun verjongende en herstellende eigenschappen staan ze garant voor geweldig, gezond en mooi haar.

Iedere lijn maakt gebruik van zijn unieke combinatie en zorgt zo voor een maximale effectiviteit,

op het gewenste specifieke niveau. Gecombineerd met onze Electron Acceptor Technologie© en ultramilde formules, 100% vrij van sulfaten, parabenen, wax en minerale oliën.

Kitoko© Advanced Hair Therapy presenteert een natuurlijk uitgebalanceerde, kleurbeschermende range van producten, die bijzonder geschikt zijn voor haar en huid. Kitoko biedt een luxe, zintuiglijke en stemmingsbevorderende ervaring.

Onze filosofie:

Kitoko© betekent ‘mooi’ en is afkomstig uit het Lingala, een taal die wordt gesproken in Centraal West Afrika. Dit is de basis van onze filosofie voor de gehele Kitoko© Advanced Hair Therapy lijn. Deskundige producten voor iedereen, die zorgen voor mooie, ongeëvenaarde resultaten die gezondheid en vitaliteit uitstralen en die garant staan voor het ultieme gevoel van wellbeing.