Hair Out The Box Magnifique collection by Maddy Janssens

Een nieuwe generatie flinterdunne haarstukjes.

Ze bestaan uit echt of synthetisch haar. Deze kunnen eenvoudig en plaatselijk worden aangebracht.

Het zijn geen pruiken of dikke haarstukken, maar comfortabele en vederlicht. Je ‘probleemzone’ wordt op een hele natuurlijke en onzichtbare manier bedekt. Je kan ze zelf makkelijk bevestigen, met kleine clips, waar en wanneer jij dat wil.

This is a caption

De Magnifique collectie by Maddy Janssens

Hair Out The Box Magnifique collection by Maddy Janssens bestaat uit vier verschillende kleine en grotere modellen. Ze kunnen aan je huidige snit of nieuwe look worden aangepast. Het zijn dan ook geen kant en klare stukjes, maar vederlichte haarstukjes. deze worden door jouw kapper volledig naar jouw wensen aangepast.

De Hair out the box professional kan je niet alleen informeren, maar kan je een positiever zelfbeeld aranderen.

Interesse? dit moet je doen!

Ben je benieuwd naar wat Hair out the box voor jou kan betekenen?
contacteer ons.

Persoonlijk & vrijblijvend gesprekje

Tijdens een persoonlijk gesprek zullen jouw wensen worden besproken. en naar mogelijke oplossingen worden gezocht. Keuzemogelijkheden en het prijskaartje ervan worden voorgelegd. Je zelfbeeld boosten met Hair out the box kan vanaf €590.

Je make over

Naargelang je wensen en huidige haarbeeld zal er een model uit de collectie worden gekozen. Het haarstukje zal helemaal aangepast worden aan jouw persoonlijkheid. Je leert het haarstukje als een echte pro op te zetten en te styleren. je kan steeds met nieuwe vragen en voor een nieuwe look bij je Hair out the box haarstylist terecht.

Opvolging & advies

De aankoop en het personaliseren van je nieuwe look is slechts een begin van een mooi en positief avontuur. Je Hair out the box haarstylist zal je immers blijven adviseren en stimuleren om nieuwe dingen uit te proberen. Wij zullen er alles aan doen om je haarkwaliteit en kapsel in topvorm te houden. Hierdoor kan je nog meer genieten van je nieuwe look!

Bespreek je deze mogelijkheid met je eigen kapper, hij is een door ons  erkende haarstylist.

Alleen door Out the box getrainde haarstylisten mogen immers de collectie aanbieden en personaliseren.